Onze poffertjes

De Pofferij besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar produkten. Onze heerlijke poffertjes worden daarom op zeer hoge temperatuur op koperen platen gebakken. Koper geleidt de warmte goed zodat zich snel een lekker korstje vormt en we de poffertjes snel kunnen draaien. De poffertjes worden daarom van binnen niet droog en zijn niet vet. Poffertjes zijn warm het lekkerst, wij serveren ze dan ook direct van de plaat.
Voor het meel, het belangrijkste ingrediënt, selecteren wij de beste meelsoorten van de beste leveranciers voor een constante hoge kwaliteit. Wij bereiden ons beslag altijd ter plaatse voor een altijd gegarandeerd vers product.
Onze rijkelijk met poedersuiker bestrooide poffertjes worden geserveerd met een krul echte roomboter, een houten vorkje en een vrolijke Nederlandse vlag!
Tijdens bijzondere gelegenheden, of afhankelijk van het seizoen, serveren wij onze poffertjes met een heerlijk scheutje likeur, appeltjes met kaneel of met verse aardbeien. Een verrukkelijke traktatie!

Onze wafels

Onze Brusselse wafels worden ter plaatse vers gebakken. Per twee minuten bakken wij twee heerlijke goudbruine wafels, krokant van buiten en niet droog van binnen. Ook voor de wafels selecteren wij de beste meelsoorten voor een perfect resultaat. De wafels worden met een beetje poedersuiker, eventueel met slagroom, geserveerd. Onze wafels smaken ook heerlijk met warme kersen, verse aardbeien en/of chocoladesaus!

Hygiëne

De Pofferij werkt conform H.A.C.C.P. normen. Onze unitverantwoordelijke heeft daarbij een HACCP certificaat. Continuïteit in kwaliteit en hygiëne is dan ook gegarandeerd.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij onze werkzaamheden. Daarom worden gas-slangen, gas apparatuur en brandblussers elk jaar gekeurd en indien nodig vervangen. Wij nemen onze eigen brandblusser en blusdeken mee en beschikken wij over brandwerende standzeilen. Ons gehele elektrische systeem is conform IP44 geïnstalleerd.

Elektrisch Bakken

Wij bakken onze heerlijke poffertjes bij voorkeur op gas. In speciale gevallen kunnen wij sinds kort ook elektrisch bakken op een 100 dops plaat. Belangrijk hierbij is dat we gebruik kunnen maken van een 4 x 16 Amp. (2 x 2,2 kW) aansluiting.

Scroll naar boven